A CHEF LEGNAGYOBB ELISMERÉSE A JÓLLAKOTT VENDÉG
Én mindig erre törekedtem
Kedves Asszonyom! Tisztelt Uram!
Engedje meg, hogy az alábbi néhány mondatban bemutatkozhassak és megismertessem Önt a vállalkozásommal.
Szilágyi Gábor chef vagyok.
18 éve kezdtem a vendéglátóiparban dolgozni. Szakmám egyben a hobbim is. Először igyekszem megálmodni, majd kipróbálni legújabb elképzeléseimet, hogy mindíg a legjobb tudásommal indulhassak egy-egy versenyen. A hidegkonyhai ételek készítése a legkedveltebb számomra, mivel -úgy gondolom- egy szakács ebben élheti ki leginkább alkotói vágyát.
Természetesen a versenyzés mellett azok, ekik már ismernek tudják, hogy hideg és meleg ételek készítésével is foglalkozom:
- kerti partykra
- lakodalmakra
- konferenciákra
- ballagásokra, bankettekre
- családi rendezvényekre
Amennyiben igényt tart rá, az ételtől a székekig és a dekorációig mindent a kívánt helyre szállítok. A hidegtálak és meleg ételek mellett kerti partykra rostonsütést ajánlok.
Azok számára pedig, akik igazán különleges gasztronómiai élményben szeretnének részt venni, ajánlatom egy igazi Mátyás vagy éppen Kinizsi korabeli lakoma elfogyasztása, melyhez akár korhű jelmez is ölthető.Ezen lakomát ajánlom azoknak a vendégeimnek, akik valami másra vágynak, mint ami a mai gasztronómiát jellemzi.
EREDMÉNYEK
Szakmában elért eredményeim:
1997. és 1998. Nemzetközi Szakács Verseny, Nagyszakácsi Királyi kiskukta
1998. IV. Országos Gasztronómiai Kiállítás, Miskolc. Közétkeztetési kategória I. díj, Hidegkonyha 2 arany, 1 ezüst érem
1998. Luxembeurgi Kiállításon és Versenyen 2 hetes tanulmányi részvétel, kimagasló szakmai eredményért
1999. IV. Országos Delikát Arany vándorkupa A kategóriában elért kimagasló eredmény
1999. Nemzetközi Szakács Verseny, Nagyszakácsi Vadételek Királyi Mestere
2000. Nemzetközi Szakács Verseny, Nagyszakácsi Legkiválóbb Ínyenc Mester
2001. I. Országos Közétkeztetők Szakács Verseny III. Helyezés és egy különdíj
2001. Nemzetközi Szakács Verseny, Abony Kinizsi Pál főszakácsa
2001. V. Országos Gasztronómiai Kiállítás és Verseny, Siófok Hidegkonyha 1 ezüst, 1 bronz érem. Társadalmi és Közétkeztetési Kategória különdíj és Sajt Mesteri cím.
2002. UKBA Nemzetközi Kiállítás és Verseny, Budapest Szakács diploma és bronz érem
2002. II. Országos Közétkeztetők Szakács Versenye, Budapest 1 ezüst érem és közétkeztetési különdíj
2003. VI. Országos Gasztronómiai Kiállítás, Eger Hidegkonyha 2 arany és 1 ezüst érem
2003. III. Országos Közétkeztetők Szakács Versenye, Hidegkonyha 2 arany érem
2004. UKBA Nemzetközi Kiállítás és Verseny, Budapest Hidegkonyha 1 ezüst érem
2009. Nemzetközi Szakács Verseny, Nagyszakácsi III. helyezés
2010. Luxemburgi VB. Hidegkonyha ezüst érem
2012. Erfurt Olimpiai Hidegkonyha ezüst érem, Meleg konya bronz érem
2014. Luxemburgi VB. Hidegkonyha ezüst érem